Topik tembung saloka lan tegese

Bahasa Jawa

Saloka Bahasa Jawa, Pengertian, Ciri, Contoh dan Artinya

Bahasa Jawa | Sabtu, 28 Januari 2023 - 04:51 WIB

Sabtu, 28 Januari 2023 - 04:51 WIB

Kawruhbasa.com – Saloka yaiku unen-unen kang gumathok, ngemu surasa pepindhan, dene pepindhane mau trumrap uwong lan kahanan utawa pakartine. Dalam bahasa Indonesia, Saloka adalah…